Efter en lång vila...

I slutet på december bestämde jag mig för att ta ett litet uppehåll från butiken. Jag valde att hålla boden stängd hela januari och februari. Tanken var att öppna i mars igen men jag valde att hålla stängt även då. Orsaken var helt enkelt tidsbrist. 

Jag valde att flytta hemmifrån sommaren 15, Ett beslut som jag absolut inte ångrar. Jag trivs jättebra i min lägenhet med mina katter. Men med egen lägenhet, bil och katter kommer kostnader som man annars inte skulle ha om man bodde hemma. 
För att klara av detta har jag tre stycken jobb. Två av dessa jobbar jag på varje vecka det tredje ibland när jag behövs. Utöver detta kommer butiken. Så när jag arbetar som allra mest jobbar jag alla dagar i veckan. Det har varit slitsamt på kroppen. Därför valde jag att hålla stängt ett tag för att ladda batterier och hinna ikapp min fritid. Och det har jag nu gjort. Så ser fram emot när butiken nu öppnar åter i April. / Emma, Emmas lilla bod
Etiketter: nyheter om butiken

Kommentera gärna: